Disney Frost Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Disney filmen Frost har opnået stor succes og har været og er stadig utrolig populær verden over siden den blev vist i biografen i 2013. Filmen er blevet den mest populære Disney Film i den nyere tid og interessen er ikke faldet siden 2013. Det er derfor også et af de mest populære temaer, når barnet skal holde fødselsdags fest for sine venner.

Man kan få alt med Frost tema, med hovedpersonerne Anna og Elsa som frontfigurer. Nu kan du bestille en samlet pakke til Frost temafesten, nemt og dit barn kan holde den bedste tema fødselsdags fest. Det bliver helt sikkert en stor succes, hvis børnene bliver en del af det eventyrlige univers i Frost. Frost temaet indeholder forskellige elementer i den frostblå farve. Alle har motiver af de søde og smukke Anna og Elsa på tingene.

Frozen temaet passer godt til efteråret og vinteren, da temaet passer godt til den mørkere tid, hvor der er koldt udenfor og sne på græsplænen.

Frost temapakken indeholder Frost dug, bestik, tallerkener, krus, istap bordkort holder, små gaver til hver gæst og et Frost party game og andet tilbehør med Frost som omdrejningspunkt til bordet.

Hvis I vælger at købe den samlede temapakke, så har du en nem fødselsdags fest, hvor alt pyntet kommer sammen. Der er også masser af andet dekoration, doorbanner, masker og flotte plast diademer til hvert barn. Til bordet er der den flotteste kage opsats til kager, slik mm. for ikke at tale om de flotteste cupcake holdere og sticker til, fuldender det flotte Frost tema bord og fest.

De fineste Frost lys og stjernekaster med det nr. i år som barnet fylder. Også en tilsvarende stjerne formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest. Airwalker med Elsa vil der bliv rift om at blive fotograferet sammen med – en ekstra gæst der vil gøre stor lykke. Til fødseldsdagsbarnet er der den fineste sløjfe til hendes stol i den rigtige Frost turkis farve.

Med Frozen pakken er planlægningen af festen meget nemmere og I skal bare blot sørge for mad og drikke.

Tema boxen/pakken Party deluxe box med alt til Frost temaet indeholder 230 forskellige dele

Køb en samlet Frost temapakke og du har en fantastisk nem børnefødselsdag, og et barn der glæder sig til dagen.

0