Unicorn Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Unicorn tema pakken er til dig, der ønsker at overraske dit barn med en temafest. En fest der skiller sig ud fra mængden og som har et strejf af tryllestøv og fantasifigurer.

Mange børn er selv meget bevist om hvad deres tema til fødselsdagen skal være, og blandt de yngste er Unicorn en af favoritterne. Enhjørningen er et af de mest kendte fabeldyr. Den afbilledes oftest som en hvid hest med et langt snoet horn i panden. Det er et af de mest eventyrlige fabeldyr og er meget populært blandt børn.

Denne temapakke vil derfor være et sikkert hit blandt piger som temafest med Enhjørningen i fokus. Unicorn temapakken indeholder alle elementer til at holde en Unicorn fødselsdag. Så du ikke behøver at bekymre dig om, om der mangler noget før festen kan begynde.

Om man tror på enhjørninger eller ej er ikke så vigtigt, fordi dette eventyrlige og fantasifulde tema tilfører en special følelse til fødselsdags festen. Enhjørningetemaet giver mulighed for at bruge fantasien. Med det store flotte udvalg af fest produkter med Unicorn farver og den originale figur. Det er ideelt til den specielle fest, hvor der gøres ekstra ud af fødselsdagstemaet. Og hvor det skal være nemt og blot tilføjes den spiselige del.

Tema boxen/pakken Party de luxe box indeholder 230 forskellige dele, der alle er holdt i Unicorn temaets farver med masser af lyserøde farver og glimmer. I pakken kan du blandt andet finde Unicorn dug, servietter, bestik og meget andet til en fantastisk borddækning.

Kagelys mangler heller ikke og herudover får man i pakken også fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som pigerne vil huske længe efter.

De flotteste balloner, og andet pynt til loft og væg. Temaet fuldendes med pinata og de sødeste Unicorn hårbånd, samt gaveposer med super fint indhold til hver gæst. Kort og godt alt til en eventyrlig Unicorn fest.

Køb en samlet Unicorn tema pakke og du har en nem fødselsdag.

0