Disney Cars Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Hold en fødselsdag med fart over feltet med en Cars temafest. Hvis du holder en fødselsdag i selskab med de sjove figurer fra Disney filmen ”Cars”, så er du sikret en fest, der helt sikkert bliver drøn på. Cars temaet er et af de mest populære temaer blandt drengene. I er sikret en god fest og et lykkeligt fødselsdagsbarn, hvis den næste fødselsdags fest er lavet som en Cars temafest.

Cars temafesten byder på alle jeres yndlingsfigurer Lynet McQueen, Bumle, Sally, Hudson Hornet og Guido. Cars har længe været et populært tema blandt drenge og det er derfor et sikkert valg til det næste fødselsdags tema.

Cars temaet en sikker vinder hos dit barn og alle gæsterne. Hvis du sørger for at alle elementerne passer sammen, så bliver denne fest ikke glemt foreløbig.  Når du køber en temapakke, så modtager du alt, hvad du har brug for til en Cars temafest. Pakken indeholder Cars dug, bestik, tallerkner, krus, popcorn box, balloner, mm.

I tema pakken er også de fineste kagelys og stjernekaster med det nr i år som barnet fylder. Dette er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter. Der er gave pose med små sjove Cars gaver til hver gæst. Masker og kørekort til alle, giver den sjove stemning. Der er den fineste Cars kageopsats, der er udformet som en racerbane, der vil vække jubel til kager og andet der skal spises. Også cupcake forme med tilhørende sort/hvid ternede sticker til disse kager, så mangler der ikke noget i tema pakken.

Til dagens underholdning er der photobooth som giver de sejeste og sjove fotos som giver en minderig dag og alle børn er nemt aktiveret. Den store Cars ballon er også et hit at blive fotograferet med, op ad doorbanner og sjov løber som kan være udenfor, eller inde ved festen. Pinata er altid et hit og den mangler heller ikke i pakken. Stort løbs flag til løbe konkurrencer eller væg deko, samt en masse andet flot Cars væg dekoration, så festen er fuldendt.

Du skal kun sørge for maden og underholdningen. Det er en nem måde at sørge for at dit barn får den bedste fødselsdagsfest.

Tema boxen/pakken Party de luxe box med alle de seje Cars ting, indeholder 222 forskellige dele.

Køb en samlet Cars temapakke og du får et barn der aldrig glemmer denne temafest og samtidig en nem børnefødselsdag.

0