Star Wars Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Skal du holde temafest eller skal du holde børnefødselsdag? Bliv ført til en fjern, fjern galakse for meget længe siden med Star Wars tema pakken. Har finder du alt det, du har brug for til at lave en cool Star Wars temafest.

Star Wars temaet er et sejt tema, der passer til enhver, der elsker at se filmene fra Star Wars serien. Star Wars har med sine nyere film ramt en yngre målgruppe end tidligere. Star Wars temaet er utrolig populært især blandt drenge, helt ned til den yngste aldersgruppe. Temaet er holdt i de mørke og dystre farver, som vi kender det fra filmene. Temaet prøver at være så autentisk som muligt, så selv den største Star Wars fan er imponeret over denne fest box.

Du kender nok karaktererne Darth Vader, Yoda, Leia, stormtropperne og Luke Skywalker. Denne tema pakke sætter de perfekte rammer til din næste Star Wars temafest. Tema pakken Party de luxe box indeholder 160 forskellige dele, der alle passer til det spændende tema. Der krydses flere galakser og gæsterne sendes ud på en rejse langt, langt væk fra lille Danmark.

Temafesten er sjov for både børn og barnlige sjæle, der er vokset op med de originale Star Wars film. Tema pakken indeholder alle de mange seje Star Wars dele. Bordpynt, såsom dug, servietter, tallerkener, kopper, bestik, lamper, popcorn boxe mm.
Lys i form af fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster. Dette er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter.

Herudover også en stor flot doorbanner til hoveddøren eller hvor man holder festen. Stor lykke vil de 2 store airwalker balloner nok kunne gøre. Darth Wader og R2D2 i kæmpe størrelse. Starwars photo booth til minderige sjove fotos og et sæbeboble lysværd til alle børn  – festen kan begynde, og afsluttes med at man udløser det fine konfettirør med stjerne glimmer- Let at bruge, skal blot vrides og festen er fuldendt.

May the force be with you!

Køb en samlet Star Wars tema pakke og du kan lave den nemmeste og sejeste fødselsdag.

0