Spiderman Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Er dit barns yndlings superhelt Spiderman? Så er dette temaet til Jeres næste fødselsdagsfest. Spiderman er en af de mest populære tegneseriehelte til dato. Denne tema pakke er derfor også et sikkert hit hos drengene, i alle aldre, der elsker tegneserieuniverset.

Her finder du alt til din Spiderman fest, så du kan holde en spændende og anderledes fødselsdag, der aldrig vil gå i glemmebogen. Tema pakken indeholder alt det, som du har brug for og du kan derfor bare klikke boxen hjem og begynde dekoreringen til festen. Spiderman temaet byder på edderkopper, overnaturlige evner og alt hvad der skal til den bedste fest. Temaet er tilpasset Spidermans univers, så I kan holde en fødselsdagsfest, der byder på en sej superhelte stemning.

Spiderman temaet er holdt i de røde og sorte farver, så man ikke er i tvivl om temaet, når man ser dekorationerne. Dette super seje fødselsdagstema er altid et stort hit både hos fødselsdagsbarnet og hos alle gæsterne, der sikkert også har en yndlings superhelt. Tema pakken Party de luxe box indeholder 169 forskellige dele, der alle har sit afsæt i Spidermans tegneserie univers.

Tema pakken gør det super nemt at lave den flotteste borddækning med alt til bordet, Spiderman dug, servietter, service, balloner, kagepynt, bestik, vild flot kage stand til kager og slik, samt gavepose med sjovt indhold til hver gæst.

Kagelys mangler heller ikke ligesom den fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder, der også er med i pakken og også er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter. Herudover også alt til væg og loft, stort edderkoppespind, banner til døren og ikke mindst den store Spiderman airwalker.  En hver drengs drøm af en fødselsdagsfest.

Køb en samlet Spiderman pakke og du har et barn der sent glemmer sin fødselsdag. En nem måde at få det hele til den store dag. Man skal blot tænke på det spiselige og drikkevarer – alt andet findes i denne vilde Spiderman box.

0