Sleepover Party Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Ønsker du at holde et “sleepover party”, så er dette temaet for dig. Alle piger og drenge elsker at holde pyjamasfest. Så sidder de i nattøj og ser film og spiser slik og chips, indtil de falder omkuld af træthed.

Det er en god måde for børnene at lære hinanden at kende på og at få venskaber for livet. Pyjamasfester er for alle aldre, og det er en god mulighed for at have den sjoveste aften og nat. En anderledes måde at holde fest og hygge sig. En pyjamasfest byder ofte på sjove lege, og man har som regel nattøj med. Det indebærer ofte en masse lækre snacks til de sene aftentimer.

Gæsterne overnatter ofte til ”sleepover party”.  Det er med til at gøre denne fødselsdag speciel og anderledes, når man sammenligner med de andre traditionelle fødselsdagsfester.

Denne tema pakke har det fineste festtilbehør. Der er fyldt det flot og festligt pynt til væg, loft og bord. Stor måne ballon, led fyldte balloner der lyser op med farverig blink i mørket og den store Happy B day ballon. Magiske armbånd med lys i, til hver gæst. Alt hvad der hører til den perfekte ”sleepover” borddækning i form af dug, servietter, kopper, tallerkener, konfetti og fine skåle med skovle i rosa til eks slik og popcorn mm. Fødselsdags lys i form af fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster. Dette er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som pigerne vil huske længe efter.

Teamet lægger op til at gæsterne hopper i nattøjet med det samme og bruger både eftermiddag og aften og måske natten med. Enten på at se film eller at lege festlige lege. Til dette tema er der tænkt på alle de små detaljer. Her hører der de sødeste ting med til hver gæst. En rigtig sød lille taske der indeholder de fineste bløde eyecover, tå spreder, fil, hårbørste, hårelastikker, tandbørste, tandpasta og håndcreme. Udover indhold til hver gæst i taskerne er der også neglelak til fælles brug. Denne en børnevenlig ufarlig udgave, så alle kan blive pyntet og hygge sig om alt dette.

Et sleepover party behøver dog ikke foregå om natten, da temaet også kan fungere om dagen, hvor man ruller ned for gardinerne og leger at det er sent om aftenen. Tema pakken har også en lyskæde på batteri, som kan ligge på bordet og evt følge med ind hvor der skal hygges og sove. Det er med til at skabe den rette ”sleepover” stemning. Sidst men ikke mindst er der et flot konfettirør, der gør festen uforglemmelig…

Tema boxen/pakken Party de luxe box med Sleepover indeholder 179 forskellige dele

Køb en samlet Sleepover party box og du har alt til barnets ”sleepover” temafest eller fødselsdag.

0