Politi Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Alle drenge leger på et tidspunkt i livet politi og røver og forstiller sig, at de gør gaden mere sikker med deres legetøjspistol. Politiet er en drengedrøm, og dette tema vil gå rent hjem til de fleste drengefødselsdage. Derudover har næsten alle drenge på et tidspunkt drømt om at blive politibetjent, når de bliver store.

Dette tema er derfor utrolig populært, hvis man ønsker at holde en sej fødselsdag, hvor der sker noget nyt og anderledes. Det fine sortiment i politipakken giver mulighed for at pynte op til den flotteste politi fødselsdagsfest, som gæsterne nogensinde har oplevet.

Når man holder en politi-temafest, så er det vigtigt at festens pynt er holdt i den klassiske blå farve. Dette er politiets kendetegn samt politihatte og politiskilte. Teamet bliver fuldendt hvis gæsterne er klædt som politibetjente, så det ligner, at I sidder på en rigtig politigård et sted i landet.

Så hvad venter du på? Forbryderne er derude, og det er nu op til jer at fange dem! Temapakken indeholder alt det du har brug for til den perfekte politi temafest. Pakken indeholder Politi dug, servietter og service, balloner, kagepynt, bestik, gavepose og et legetøjs sæt med politipistol og politiskilt til hver gæst. Kagelys mangler heller ikke og herudover også fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter. Der er et ark med ”skudhuller” klistermærker som gør temaet endnu mere autentisk. Doorbanner og en photo booth er med til at få sjove fotos og oplevelser for såvel fødselsdagsbarn som gæster..

Blå blink mangler heller ikke i pakken.

Dette tema kan også egne sig til en polterabend, hvis der stadig gemmer sig et legebarn hos den kommende gom.

Tema boxen/pakken Party de luxe box indeholder 160 forskellige dele

Køb en samlet Politi temapakke og du har en nem temafest.

0