Pirat Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

ohoy! Så er det tid til at gå planken ud! Slip din indre pirat løs og inviter til en vaskeægte piratfest, hvor der ikke er sparet på dekorationerne.

Pirat temapakken er altid et hit hos børn, der får lov til at lege pirater for en dag. Pakken er med til at fuldende temafødselsdagen med skattekort, pirat masker, skattekort doorbanner og en photo booth. Denne kan give de sjoveste billeder til minde om fødselsdagen. Fin pirat hat til fødselaren og pinata skal nok gøre lykken for fødselar samt gæster. Selve bordet gøres pirat-agtig med tallerkner, der selvfølgelig har pirater på. Det får tankerne over på de varmere himmelstrøg, hvor piraterne normalt holder til. .

Hvis man ønsker at gå all-in på pirattemaet så kan man sende invitationer, der er lavet som et skattekort og lede efter skatten til festen. Det vil gennemføre temaet, så der ikke er nogen tvivl om, hvad dagen kommer til at stå på. Man kan også skrive på indbydelsen at gæsterne skal udklæde sig som pirater på dagen.

Pirat temapakken har alt, hvad I har brug for at holde den perfekte piratfødselsdag, hvor alle detaljer passer til temaet. Temapakken indeholder både dug, servietter, tallerkner, kopper, bestik, balloner, kagepynt og små sjove pirat gaver til hvert barn der deltager og meget mere som passer til 8 fødselsdagsgæster.

Kagelys mangler heller ikke og herudover også fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter. Når pakken er klikket hjem i indkøbskurven, så er I klar til at holde piratfødselsdag uden at skulle bruge lang tid på forberedelserne.

Tema boxen/pakken Party de luxe box til pirat tema indeholder 250 forskellige dele

Køb en samlet Pirat temapakke og du har en nem temafest, som vil give den perfekte pirat fest, som gæsterne sent vil glemme.

0