My Little Pony Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Her finder du det, du har brug for, så du kan lave en gennemført My Little Pony fødselsdagsfest. My Little Pony kan være det perfekte fødselsdagstema, hvis dit barn også er helt forelsket i de flotte, fantastiske ponyer.

My Little Pony har været populær længe og de fleste små piger har en samling af de små ponyer derhjemme. Det vil derfor være et godt valg til en gennemført fødselsdagsfest, hvor temaet er My Little Pony.

Vælger du My Little Pony temaet er du sikret fødselsdagspynt i de fine lyserøde og pink farver. Enhver piges drøm. Temaet er med garanti et tema, der fascinere de fleste små piger. Det bliver et stort hit for både gæsterne og fødselsdagsbarnet, der glæder sig i flere uger op til selve fødselsdagen.

Produkterne vi har samlet er med til at skabe de rette rammer for festen, så I opnår den eventyrlige stemning. My Little Pony har været et populært legetøj i mange år efterhånden og det bliver det sikkert ved med at være længe endnu.

Hvis du ønsker at fuldende temaet yderligere, så kan du bruge dit barns My Little Pony figurer som dekoration på dagen. Og måske bede gæsterne om også at medbringe deres egne My Little Pony figurer. Pakken indeholder alt My Little Pony udstyr og borddækning. Flot 9 dele dekorationssæt, balloner, flotte My Little Pony inspirerede tyl skørter og en pony hale til hver gæst. Der er det sødeste engangs service i form af dug, tallerkener, kopper, bestik, servietter, truthorn, popcorn boxe mm..

Gennemsigtig ballon med hjerte deko er med til at fuldende dekorationen, sammen med de 9 dele loft dekorations ophæng. Lys mangler heller ikke, dem får man med i pakken, i form af den fineste stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende hjerte formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som pigerne vil huske længe efter – så er man klar til My Little Pony tema fødselsdag fest. Med den sødeste airwalker kan man tage fotos, så minderne kan huskes og give sjove billeder.

Tema boxen/pakken Party de luxe box indeholder 191 forskellige dele

Køb en samlet My Little Pony temapakke og du har en nem temafest, hvor det hele passer sammen, og børnene vil huske det længe efter.

0