Fodbold Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Fodbold er drengenes favorit tema. Fodbold temaet er altid det gode og sikre valg, der bliver et stort hit hos alle gæsterne. Alle drenge skal på et tidspunkt holde en temafest med fodbold tema.

Fodbold har mange drenges interesse og det vil være et hit til børnefødselsdagen eller konfirmationen. Skab den perfekte fodboldstemning med pynt fra temapakken. Fodbold temapakken passer til både drenge og piger, der elsker at spille eller at se fodboldkampe.

Fodboldtemaet går aldrig af mode og ideen kan sagtens bruges flere år. Man kan få alt med fodbold tema og der er lagt op til den fest, der er 100 % gennemført. Fødselsdagsbarnet vil elske at fejre sin fodbold fødselsdag med vennerne, og vi har alt du skal bruge for at skabe en uforglemmelig dag.

Temapakken Fodbold indeholder dug, bestik, tallerkner, krus, servietter, sugerør med fodbold tema og farver. Der er naturligvis også fødselsdags lys med i pakken, samt fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter.

Fløjter og små hoppe fodbold bolde, sjove handklappers – alt dette til hver gæst, så der kan komme den fodbold stemning. Små pokaler til dekoration og fodbold dekorationer samt flere fodbold dekorationer til ophæng, gør det hele festligt og gennemført og nemt, da det hele er i tema pakken. Alt der passer til den perfekte fødselsdag. Med pinata og en photo booth, er der lagt op til en masse sjov og underholdning. Fødselsdagsbarnet får også en bog med et rødt gult kort, samt plads til at notere sig ”synderne”.

Der er i alt 192 forskellige elementer i temaet, der sikre den bedste tema fødselsdagsfest eller konfirmation.

Vælger du at købe dit festtilbehør hos os, så får du det hele i en pakke. Du skal kun bruge tid på at tage det ud af boksen og få pyntet op til festlighederne. Det er en nem måde at holde fødselsdag og samtidig sikre dig, at festen er gennemført og passer til dit barn. Køb en samlet Fodbold temapakke og du har en nem, sjov og gennemført fodbold temafest.

0