Doc McStuffin Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Bliv læge for en dag med Doc McStuffins temaet. Doc McStuffins fikser sit legetøj med hjælp af sine venner ved at lege læge. Dottie er en pige i skolealderen, der kan gøre legetøj levende ved at bruge sit stetoskop.

Temaet indeholder alt der passer til en hyggelig pige fødselsdag. Her kan du fejre børnefødselsdagen sammen med alle de søde figurer fra serien. Serien er en stor succes blandt alle børn og nu kan I lave en temafest med alle figurerne fra serien.

Doc McStuffins temaet er et populært valg, hvis I ønsker at overraske gæsterne med et tema, som alle synes er sjovt. Doc McStuffins temapakken indeholder alt det søde Doc McStuffin der skal på bordet. Dug, bestik, tallerkner, krus, servietter, bord konfetti, sugerør, samt flotte balloner der matcher.

Til bordet er der også plastre og engangssprøjter som kan fyldes med saft eller andet ”helbredende”. De fineste kagelys og stjernekaster får man også med i pakken. Hjerte formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som pigerne vil huske længe efter.

Der er det fineste Doc McStuffin hus til bordet og en kageopsats der vil vække jubel til kager og andet der skal spises. Der mangler der ikke noget i tema pakken. Der er også små gaver og Doc McStuffin masker til hver gæst, så man kan komme i det rigtige Doc McStuffin stemning.

Teamet kombineres med dagens lege, i form af konkurrence om at placere plaster rigtigt med maske for øjnene. Der er flot doorbanner som kan sidde på hoveddøren og senere flyttes ind til selve festen. På den måde bliver Doc McStuffin tema festen helt gennemført.

Man kan også lave fotos foran doorbanner og holde i den store Doc McStuffin ballon, et hit og sjovt minde at hav fra tema festen. Med de fineste hjerte og kugle papir pompom i matchende farver samt andet loft og vægophæng som trekant banner og loft deko bliver Doc McStuffin temaet fuldendt.

Vælger du at købe dit festtilbehør hos os, så får du det hele i en pakke. Du skal kun bekymre dig om at tage det ud af boksen og få pyntet op til festlighederne. Det er en nem måde at holde fødselsdag og samtidig sikre dig, at festen er gennemført og passer til dit barn, så har du en Doc McStuffin tema fest, der vil blive talt om og husket længe efter.

Tema boxen/pakken Party de luxe box med alle de søde Doc McStuffin indeholder 222 forskellige dele

Køb en samlet Doc McStuffins temapakke og du har en nem børnefødselsdag.

0