Lego Batman Tema

– Børnefødselsdag

Beskrivelse

Det populære LEGO Batman er et sikkert hit til den næste drenge børnefødselsdag. LEGO Batman er kendt fra film og legetøj, og er meget populært blandt drenge. Hvis du ønsker at holde LEGO Batman fødselsdagsfest, så kan du finde alt til temaet lige her.

Du kan holde den sejeste LEGO Batman temafest med hjælp fra denne temapakke, hvor temaet kommer til udtryk i de mange forskellige elementer. Ved en børnefødselsdag er borddækningen meget vigtig og det skal derfor passe til temaet for dagen.

Batman er en af de mest populære superhelte og rigtig mange drenge har Batman som sin yndlings superhelt. Batman er altid klar til at kæmpe mod sine skurke, og der er lagt op til en meget sej fødselsdagsfest. Det vil derfor være et hit at lave en tema fødselsdagsfest med Batman som tema.  THE LEGO BATMAN MOVIE udkom her i 2017 og er stadig en utrolig populær film blandt drenge.

LEGO Batman temapakken indeholder LEGO Batman dug, bestik, tallerkner, servietter, krus, balloner og meget andet tilbehør fra LEGO Batman. Til dekoration er der LEGO Batman baggrund til væggen, flagermus guirlande, papir flagermus LEGO Batman balloner.

Til hvert barn er der de sejeste Batman kapper og Batman masker, så alle børnene føler sig som en del af det seje LEGO Batman univers. Alt holdt i de rigtige gule og sorte farver. Til bordet er der den flotteste kageopsats til kager, slik mm og selvfølgelig lys og fine stjernekaster med det nr i år som barnet fylder og tilsvarende stjerne formet stjernekaster, som er med til at gøre det til en uforglemmelig tema fest, som drengene vil huske længe efter.

LEGO Batman airwalker vil være med til at give sjove fotos og lege som kan foregå med og rundt om den, endnu en ting der kun gør det hele endnu mere gennemført. Med pakken har du derfor den fulde LEGO Batman oplevelse, så både gæster og fødselsdagsbarnet får en god og minderig dag.

Tema boxen/pakken Party de luxe box med LEGO Batman indeholder 161 forskellige dele

Køb en samlet LEGO Batman temapakke og du har en nem fødselsdag, og en perfekt LEGO Batman tema fest.

0